innkjøpsvideo fra California

 • 29.08.2016 kl.08:45

God morgen!! Endelig innkjøpsvideo fra USA oppe haha. Det har tatt lang tid det. Den har egentlig vært ute på YouTube en stund, har bare glemt bort å poste den her haha. Men nå er den hvert fall her, så håper jeg dere er fornøyde nå. Snart trasker jeg avgårde til treningssenteret for å gjennomføre første økta mi med Hardworkout.no, så det blir veldig spennende. Kan gi dere oppdateringer senere på hvordan det gikk haha. Håper dere har en super start på uken!

WwfxSQ0gE7U
 • 29.08.2016 kl.08:45
 • Video
 • 0 kommentarer
 • tilbake til rutiner

  • 28.08.2016 kl.20:12

  Merker at når sommerferien var "over" at jeg mangler rutine i livet, har ikke kontroll eller rutine på noe som helst, ikke at jeg hadde noe å komme tilbake til, men dere skjønner greia. Som dere kanskje allerede vet så har jeg ett friår i år hvor jeg har tenkt til å egentlig bare jobbe og tjene penger osv. Problemet er bare dette med disse rutinene. Savner egentlig det å stå opp tidlig, dra på skolen, og ha mer rutine generelt på livet. Jeg jobber veldig mye ettermiddag/kveld, så starter ofte sent på jobb og jobber dermed sent. Føler bare ikke det gir meg no rutine på noe som helst haha. Egentlig veldig slitsom. 

  Men ettersom jeg faktisk har en almanakk jeg kan bruke for å få fart på rutinene, og nå i tillegg har en treningscoach som skal dra meg på trening og hjelpe meg med å nå målene mine, føler jeg at det kanskje er lettere å komme inn i rutiner. Skal ha første trening i morgen på det nye programmet, og skal jobbe med dette i 3 mnd fremover i håp om å merke noe forskjell på kroppen. Og i og med at jeg har en coach som faktisk følger med på hva jeg gjør, føler jeg at da må jeg dra meg på treningssenteret uavhengig av jobb og andre ting. Kjenner at jeg gleder meg til i morgen og kanskje føle at jeg har litt mer rutine i hverdagen. Er ganske redusert etter gårsdagen, feiret 3x50årslag + 60årslag og føler det snakker for seg selv, så har bestemt meg for å ta en tidlig kveld i dag, stå opp tidlig i morgen og virkelig føle at jeg har litt rutine på dette friår-livet, haha. 

  Haha nå har jeg bablet mye. Håper alt er bra med dere, og at dere kanskje har litt mer orden på sakene enn jeg har per dags dato! Ønsker dere en fortsatt fin søndag, så snakkes vi ♥ dersom dere ønsker oppdateringer om dette coach greiene osv, så skrik ut så skal jeg gjøre mitt beste! 

  ELSKER forsiden jeg laget dette året. Helt plain, men samtidig veldig beskrivende av meg som person, gotta love that shit!

 • 28.08.2016 kl.20:12
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no