MAKEUP FINDS

 • 20.06.2017 kl.13:41

Hvem gjør ikke skade på lommeboka når de besøker Sephora? Hehe, var ingen unntak der for å si det sånn. Brukte typ 100$ hver gang jeg besøkte Sephora eller Mac i løpet av New York turen, altså, det burde jo ikke ha vært lov. Orker ikke lage no innkjøpsvideo, da jeg ikke har giddet og tenke på det før nå, og nå har jeg ørebetennelse, så dere får nøye dere med bilder av hva jeg fant av sminke i New York. Skrik ut dersom dere ønsker å se klærne jeg kjøpte, noe som ikke er så interessant mener nå jeg, men dersom dere vil se det skal dere seff få lov!

Det er sol og 19 grader i Oslo, øret mitt reagerer sakte men sikkert på antibiotikaen, og livet er egentlig helt ok. Kos dere med sminke-innkjøpene fra USA, så skal jeg kose meg videre på terrassen med film og Paracet ♥


Jeg kjøpte med meg Urban Decay sitt Ultimate Basics palett, og jeg elsker det. Fargene er super fine, lette og blende ut og helt matte, som gjør sminken super enkel og det er super lett å blande disse fargene med farger fra andre paletter.
 


Urban Decay All Nighter settingspray, TooFaced Born this Way foundation i fargen Pearl, Make up for ever sin step 1 equalizer i hydrating, Nars Radiant Creemy concealer i fargen Custard, Maybelline Age Rewind concealer i fargen light, og til slutt MAC sin Velvet Teddy leppestift.
 

 Også fra MAC dro jeg med meg to koster, én MAC 188 stipling brush, og én MAC 221 blending brush. En tester på deres Strobe Cream, som er amazeballs, og til slutt Mineralize Skinfinish i fargen Soft and gentle.
 


Fra Kat Von D måtte selfølgelig Shade 'n Light palettet bli med hjem, og det er så fint, elsker det. Dro også med meg Kat Von D sin Everlasting Liquid Lipstick i fargen Double Dear.
 

 • 20.06.2017 kl.13:41
 • Blogg
 • 1 kommentar
 • NEW YORK RECAP

  • 19.06.2017 kl.14:45

  Hvor ble det av tiden, hæ. Snart en måned siden jeg dro til New York og har enda ikke oppdatert dere, det beklager jeg altså, virkelig haha. Har vært mye jobb siden jeg kom hjem, og harrett og slett ikke hatt overskuddet til å oppdatere dere. Men i dag er dagen, finally. Hadde en super bra tur til USA, fikk brukt en del penger, spist god mat og hygget meg i godt selskap. Har også pådratt meg en ørebetennelse, altså hvem får ørebetennelse i juni, haha, helt sykt. Men men. Litt trist å se disse bildene nå og tenke tilbake på, men alt tar slutt en gang hæ. Kos dere med ei litta recap fra New York, og til de som har like fint vær som Oslo, kos dere i sola!

     You did me great, New York.

 • 19.06.2017 kl.14:45
 • Blogg
 • 1 kommentar
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no