mimrer tilbake

 • 30.06.2016 kl.22:43

Som kanskje noen av dere allerede vet, var jeg i California for to år siden med EF. Det er helt sykt å tenke på egentlig. Disse to årene har gått kjempe fort, og jeg husker fortsatt hver dag som om det var i forrige uke det skjedde. Og en oppfordring til alle dere som vurderer å dra på språkreise med EF, enten til Long Beach (California) eller andre steder, dere BURDE DRA! Du får venner for livet og en drøss av minner og inntrykk du ikke trodde du kom til å få. Og til alle dere som er ute og reiser og tilbringer sommerferien med EF i år, kos dere. Nyt hver dag, og skap gode minner sammen med alle de nye vennene dine! 

Shit som jeg savner det. Tror aldri jeg kommer til å glemme den turen, helt seriøst. Noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. For det første er USA ett helt fantastisk land, og for det andre er California en av de fineste statene. Nå har jeg bare besøkt tre av de mange statene til USA, men California er den fineste så langt. Er ikke uten grunn Los Angeles er en av mine favorittbyer.

d01I5WPPd28
 
Nå er det ikke lenge til jeg inntar senga. Skal på jobb i morgen tidlig klokken 10, så trenger all søvnen jeg kan få. Skal bare se igjennom filmen fra California for to år siden, som du kan se over, så kan vi mimre sammen. God natt ♥
 • 30.06.2016 kl.22:43
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • vippefin

  • 30.06.2016 kl.14:41

  God torsdag!

  Endelig har jeg fått fylt på vippene mine og endelig ser de ikke ut som ett nervevrak lengre. Hadde så og si ingen vipper igjen nå etter sist påfyll, så nå var det veldig deilig å få nytt påfyll og være vippefin til California. Jeg går hos Bella, som er en nyutdannet, men superflink vippetekniker, og har vært hos henne siden april, og er like fornøyd hver gang!

  Dersom noen skulle lure så har jeg volum, 3D, og lengdene 12 og 13 mm med D-curl. Og jeg er super fornøyd! Har hatt klassiske en gang før, for halvannet år siden, men forskjellen kan nesten ikke beskrives. Den må oppleves. Volumvipper er mye lettere på dine egne øyenvipper og man merker så vidt at de er der. 

  Dersom du klikker her kommer du direkte inn på hennes Facebook side, hvor du kan se bilder, omtaler og booke din egen vippetime! 

  Om du har noe spørsmål om vippene mine eller lignende, så gjerne spør, så skal jeg svare etter beste evne. En stor fordel hos Bella er at hun ikke har skyhøye priser nettopp fordi hun er ny og bruker god tid. Du forlater ikke lokalet der før hun selv er fornøyd, for å si det slik! Jeg ønsker dere en fortsatt fin torsdag, skal hoppe tilbake i senga og høre regne utenfor mens OITNB går på skjermen ♥♥♥♥♥♥

  // behandlingen er IKKE sponset. Dette innlegget er kun noe jeg selv ønsker å skrive, fordi hun er så flink som hun er!

 • 30.06.2016 kl.14:41
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • reiseklar

  • 29.06.2016 kl.16:43

  Hei!

  Merker at jeg begynner å bli reiseklar nå, og for en deilig følelse det er! Reiser jo allerede på lørdag til San Fransisco, og deretter roadtrip to uker med familien rundt om i California, og som jeg gleder meg. Er jo allerede blitt to år siden sist jeg var i California, og det blir deilig å komme tilbake til to av favorittbyene mine, Los Angeles og Las Vegas. 

  Kofferten begynner å bli fylt opp med deilige sommerklær i forskjellige farger, bikinier og alt annet som trengs for én to ukers tur til solfylte California. Tenkte å vise dere noe av det som absolutt må være med på tur. Dersom det er noe dere ønsker å se fra turen min, slik som vlogs eller andre ting så skrik ut! ♥


  Skal selvfølgelig ha med favorittbikinien min fra To Die for Swimwear! Direktelink her.


  Betakaroten fra Good For Me skal også være med på reisen. Har ikke prøvd denne så lenge, og foreløpig har det bare vært regn her hjemme. Men dersom dere ønsker en oppdatering på om denne funker, så si i fra, så skal jeg skrive om det! Direktelink her.


  Moroccan Oil, trenger jeg å si mer? 


  GoPro blir med på reisen, naturligvis. Elsker dette kameraet, og det er min faste følgesvenn. Ikke bare at det tar superkule bilder, men kvaliteten blir også kjempe bra! Virkelig å anbefale. Bare å glede seg til masse kule bilder langs California highway!

  Hva er deres sommerferie planer? 

  // Ingen av produktene er sponset

 • 29.06.2016 kl.16:43
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • welcome back

  • 23.06.2016 kl.16:14

  Oi, wow.

  Jeg vet ikke hvor jeg skal starte med å fortelle hvorfor jeg har vært borte, selv om det ikke finnes noen god grunn til det. Jeg sluttet rett og slett fordi jeg hadde null motivasjon til å prioritere dette. Skulle fullføre mitt siste halvår på videregående skole, som nå ble ferdig for én uke siden. Hadde en russetid å konsentrere meg om, og å klare å overleve, noe jeg gjorde, yes. Med andre ord, ganske mye som har skjedd siden sist. 

  Processed with VSCO with f2 preset
  Men nå feirer jeg sommerferie med vitnemål liggende på kjøkkenbordet nede og har det egentlig veldig greit. Veldig glad for å ha fullført skolen, bestått på alle eksamener og livet smiler om dagen. Jeg har bestemt meg for å komme tilbake til blogg, fordi jeg rett og slett har savnet det. Virkelig. Har savnet å ha ett sted der jeg kan si akkurat hva jeg vil når jeg føler for det. Tror ikke det blir sju innlegg om dagen og video én gang i uken, men jeg skal hvert fall være her og være tilgjengelig for noe jeg har savnet å gjøre. 

  Processed with VSCO with f2 preset
  Foreløpig er det bare jobb for meg om dagen, men reiser på ferie neste lørdag. Dette er det eneste jeg har søkt fri for fra jobben, med andre ord blir det mye jobbing på meg i ferien, men altså, hvem ønsker ikke å tjene penger? Jeg reiser til mine favorittbyer i hele verden, Los Angeles og Las Vegas, og ser frem til å ta med dere på reisen!

  Håper alt står bra til med dere også! Vi snakkes senere

 • 23.06.2016 kl.16:14
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no