MAKEUP FINDS

 • 20.06.2017 kl.13:41

Hvem gjør ikke skade på lommeboka når de besøker Sephora? Hehe, var ingen unntak der for å si det sånn. Brukte typ 100$ hver gang jeg besøkte Sephora eller Mac i løpet av New York turen, altså, det burde jo ikke ha vært lov. Orker ikke lage no innkjøpsvideo, da jeg ikke har giddet og tenke på det før nå, og nå har jeg ørebetennelse, så dere får nøye dere med bilder av hva jeg fant av sminke i New York. Skrik ut dersom dere ønsker å se klærne jeg kjøpte, noe som ikke er så interessant mener nå jeg, men dersom dere vil se det skal dere seff få lov!

Det er sol og 19 grader i Oslo, øret mitt reagerer sakte men sikkert på antibiotikaen, og livet er egentlig helt ok. Kos dere med sminke-innkjøpene fra USA, så skal jeg kose meg videre på terrassen med film og Paracet ♥


Jeg kjøpte med meg Urban Decay sitt Ultimate Basics palett, og jeg elsker det. Fargene er super fine, lette og blende ut og helt matte, som gjør sminken super enkel og det er super lett å blande disse fargene med farger fra andre paletter.
 


Urban Decay All Nighter settingspray, TooFaced Born this Way foundation i fargen Pearl, Make up for ever sin step 1 equalizer i hydrating, Nars Radiant Creemy concealer i fargen Custard, Maybelline Age Rewind concealer i fargen light, og til slutt MAC sin Velvet Teddy leppestift.
 

 Også fra MAC dro jeg med meg to koster, én MAC 188 stipling brush, og én MAC 221 blending brush. En tester på deres Strobe Cream, som er amazeballs, og til slutt Mineralize Skinfinish i fargen Soft and gentle.
 


Fra Kat Von D måtte selfølgelig Shade 'n Light palettet bli med hjem, og det er så fint, elsker det. Dro også med meg Kat Von D sin Everlasting Liquid Lipstick i fargen Double Dear.
 

 • 20.06.2017 kl.13:41
 • Blogg
 • 1 kommentar
 • NEW YORK RECAP

  • 19.06.2017 kl.14:45

  Hvor ble det av tiden, hæ. Snart en måned siden jeg dro til New York og har enda ikke oppdatert dere, det beklager jeg altså, virkelig haha. Har vært mye jobb siden jeg kom hjem, og harrett og slett ikke hatt overskuddet til å oppdatere dere. Men i dag er dagen, finally. Hadde en super bra tur til USA, fikk brukt en del penger, spist god mat og hygget meg i godt selskap. Har også pådratt meg en ørebetennelse, altså hvem får ørebetennelse i juni, haha, helt sykt. Men men. Litt trist å se disse bildene nå og tenke tilbake på, men alt tar slutt en gang hæ. Kos dere med ei litta recap fra New York, og til de som har like fint vær som Oslo, kos dere i sola!

     You did me great, New York.

 • 19.06.2017 kl.14:45
 • Blogg
 • 1 kommentar
 • SEE YOU SOON NY

  • 13.05.2017 kl.23:11

  Woho, gjett hvem som reiser til New York på fredag (har telt dager siden 29.11.16, og kan mildt sagt jeg er gira hehe). Skal endelig gjenforenes med en av de fineste og ikke minst en av de mest kulturelle byene jeg vet om. Jeg elsker New York, generelt USA egentlig. Men New York er noe for seg selv. Vanskelig å sammenligne med Los Angeles for eksempel, for byene i seg selv er så forskjellige og gir forskjellige inntrykk. Jeg reiser med min bestevenninne og blir borte hele 6 netter. Og det beste med det hele, vi fikk tak i både billige flybilletter og billig hotell <3<3<3 

  Har allerede startet pakkinga haha. Men nå skal det sies at jeg jobber hver dag frem til 17.mai, også skal det feires og orker ikke pakke alt 18.mai litt bakfull etter alt for mange glass vin dagen før, men dere skjønner greia. Gleder meg til å ta mye bilder for dere, vise dere det beste New York har å by på, og rett og slett bare kose meg gløgg ihjel i en av de fineste byene, med min bestevenninne ♥

 • 13.05.2017 kl.23:11
 • Blogg
 • 0 kommentarer
 • SPAKVELD

  • 08.05.2017 kl.16:41

  Good mandag! ♥

  Håper alt står bra til med dere, og at dere nyter det fine været vi på Østlandet hvert fall har blitt velsignet med. Vært litt av og på blogging/YouTube i det siste, men har funnet ut av det å skrive er det jeg foretrekker mest, så derfor er jeg baack. Alle ropte høyt hurra. Uansett. Jeg har fri idag, vært å trent litt, og skal egentlig bare ha en liten "spa"-kveld med meg selv hjemme, og tenkte derfor å dele mine favoritt produkter når det gjelder dette med dere! Håper dere får en fortsatt fin mandag, også snakkes vi senere!
  JorgObé sin peeloffmask, denne får du kjøpt på Vita, hvert fall der jeg kjøpte min, vet ikke om andre steder. Men har litt mixedfeelings om denne. Føler den gjør det den skal til en viss grad, men kanskje ikke maksimalt. Reiser til New York neste uke, så skal få kjøpt med meg en ny peelofmask til å erstatte denne. Men den er helt ok. 


  Verdens beste selvbruning fra MineTan. Herregud denne er så syykt god haha. Har i "fargen" coconut, og den gir en ganske naturlig men fin farge. Har kjøpt denne på missperfect.no, og har sverget til den siden den traff postkassen min for ett par uker siden.


  Regner med alle har hørt om Loreal sine ansiktsmasker? Ja bra. Jeg har den som exfolierer huden, da jeg har ganske tørr hud på grunn av eksem. Og denne har små korn i seg som gir huden en sykt silkemyk følelse etterpå. Elsker denne!


  Det siste jeg bruker når jeg har litt spakveld er tannbleking. Dette er Premium White sin, men syntes personlig ikke denne er sånn suuuuper bra. Har kjøpt og fått ProWithening sin, og syntes faktisk den er bedre. Men Premium White er ikke dårlig, ikke misforstå meg, men jeg foretrekker strips, og det er hva man får av ProWithening, så derfor er det en favoritt hehe.

  Hvilke produkter bruker du når du har "spa"-kveld? 

 • 08.05.2017 kl.16:41
 • Blogg
 • 1 kommentar
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no