kontrollfreak

  • 02.08.2017 kl.21:28

Som jeg har nevnt tidligere blir jeg fra og med 14.august en fulltidsstudent ved Universitetet i Oslo, og etter dette friåret fra helvete (kommer ett innlegg på det i morgen, be prepeard, det er ett langt ett) er jeg super gira på å komme i gang med noe annet enn jobb, og har allerede begynt å planlegge høsten, haha. Kontrollfreak much? Yes indeed. Gjennom hele videregående har jeg planlagt alt av skole, trening, sosialt liv osv osv i almanakker. Og ikke hvilke som helst heller. Jeg har designet min egen fra Personlig Almanakk, og i år er inget unntak. Elsker at det er mulig å personalisere de så mye du bare ønsker, uten å legge alt for mye arbeid i det. Prøvde i vinter på bullet journal, men det ble litt for mye tegning og laging av timeplaner og uker at jeg ga opp ganske fort og falt tilbake på almanakken. Bestilte den i mai eller noe slikt med startmåned i august, slik at den er gjeldene fra nå og frem til august neste år. 

Har allerede skrevet inn forelesninger jeg har frem til jul, samt eksamener og andre ting jeg vet skjer. Og føler jeg har fått litt kontroll på det kommende semesteret. Blir nok en litt tøff overgang fra jobblivet til skolelivet, men med bra planlegging så skal det nok gå bra!

Dagen i dag har da gått til timeplan lesing og innskrivning i almanakken, har også meldt meg på forelesninger og meldt meg opp til eksamen, betalt semesteravgiften og hatt en heftig legday. Er fridagen sin det. Skal ikke tilbake på jobb før fredagen, så har morgendagen fri også, noe som trengs på kroppen merker jeg. Nå skal bablingen min slutte her, haha. Håper dere får en fortsatt fin onsdagskveld! Hva skal du gjøre til høsten?

4 Kommentarer

Victoria Larsen

02.08.2017 kl. 21:29
Slik kan jeg også være! Hehe :-)

Charlotte Ludvigsen

02.08.2017 kl. 22:09
Victoria Larsen: det er godt å høre at jeg ikke er den eneste, haha :)

Danian. Gutteblogger

02.08.2017 kl. 21:32
Ja jeg jadde en i 2013 og savner faktisk å ha en slik hehe kankje når jeg fåe bedre rå at jeg tar å lager en til meg selv.

Og lykke til i Oslo

Charlotte Ludvigsen

02.08.2017 kl. 22:10
Danian. Gutteblogger: Skjønner du savner de, er de beste! Får håpe du får råd til én snart, og takk <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits