SPAKVELD

  • 08.05.2017 kl.16:41

Good mandag! ♥

Håper alt står bra til med dere, og at dere nyter det fine været vi på Østlandet hvert fall har blitt velsignet med. Vært litt av og på blogging/YouTube i det siste, men har funnet ut av det å skrive er det jeg foretrekker mest, så derfor er jeg baack. Alle ropte høyt hurra. Uansett. Jeg har fri idag, vært å trent litt, og skal egentlig bare ha en liten "spa"-kveld med meg selv hjemme, og tenkte derfor å dele mine favoritt produkter når det gjelder dette med dere! Håper dere får en fortsatt fin mandag, også snakkes vi senere!
JorgObé sin peeloffmask, denne får du kjøpt på Vita, hvert fall der jeg kjøpte min, vet ikke om andre steder. Men har litt mixedfeelings om denne. Føler den gjør det den skal til en viss grad, men kanskje ikke maksimalt. Reiser til New York neste uke, så skal få kjøpt med meg en ny peelofmask til å erstatte denne. Men den er helt ok. 


Verdens beste selvbruning fra MineTan. Herregud denne er så syykt god haha. Har i "fargen" coconut, og den gir en ganske naturlig men fin farge. Har kjøpt denne på missperfect.no, og har sverget til den siden den traff postkassen min for ett par uker siden.


Regner med alle har hørt om Loreal sine ansiktsmasker? Ja bra. Jeg har den som exfolierer huden, da jeg har ganske tørr hud på grunn av eksem. Og denne har små korn i seg som gir huden en sykt silkemyk følelse etterpå. Elsker denne!


Det siste jeg bruker når jeg har litt spakveld er tannbleking. Dette er Premium White sin, men syntes personlig ikke denne er sånn suuuuper bra. Har kjøpt og fått ProWithening sin, og syntes faktisk den er bedre. Men Premium White er ikke dårlig, ikke misforstå meg, men jeg foretrekker strips, og det er hva man får av ProWithening, så derfor er det en favoritt hehe.

Hvilke produkter bruker du når du har "spa"-kveld? 

1 Kommentar

Hege Kristin

08.05.2017 kl. 18:24
så fine produkter :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits