mimrer tilbake

  • 30.06.2016 kl.22:43

Som kanskje noen av dere allerede vet, var jeg i California for to år siden med EF. Det er helt sykt å tenke på egentlig. Disse to årene har gått kjempe fort, og jeg husker fortsatt hver dag som om det var i forrige uke det skjedde. Og en oppfordring til alle dere som vurderer å dra på språkreise med EF, enten til Long Beach (California) eller andre steder, dere BURDE DRA! Du får venner for livet og en drøss av minner og inntrykk du ikke trodde du kom til å få. Og til alle dere som er ute og reiser og tilbringer sommerferien med EF i år, kos dere. Nyt hver dag, og skap gode minner sammen med alle de nye vennene dine! 

Shit som jeg savner det. Tror aldri jeg kommer til å glemme den turen, helt seriøst. Noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. For det første er USA ett helt fantastisk land, og for det andre er California en av de fineste statene. Nå har jeg bare besøkt tre av de mange statene til USA, men California er den fineste så langt. Er ikke uten grunn Los Angeles er en av mine favorittbyer.

d01I5WPPd28
 
Nå er det ikke lenge til jeg inntar senga. Skal på jobb i morgen tidlig klokken 10, så trenger all søvnen jeg kan få. Skal bare se igjennom filmen fra California for to år siden, som du kan se over, så kan vi mimre sammen. God natt ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits