vippefin

  • 30.06.2016 kl.14:41

God torsdag!

Endelig har jeg fått fylt på vippene mine og endelig ser de ikke ut som ett nervevrak lengre. Hadde så og si ingen vipper igjen nå etter sist påfyll, så nå var det veldig deilig å få nytt påfyll og være vippefin til California. Jeg går hos Bella, som er en nyutdannet, men superflink vippetekniker, og har vært hos henne siden april, og er like fornøyd hver gang!

Dersom noen skulle lure så har jeg volum, 3D, og lengdene 12 og 13 mm med D-curl. Og jeg er super fornøyd! Har hatt klassiske en gang før, for halvannet år siden, men forskjellen kan nesten ikke beskrives. Den må oppleves. Volumvipper er mye lettere på dine egne øyenvipper og man merker så vidt at de er der. 

Dersom du klikker her kommer du direkte inn på hennes Facebook side, hvor du kan se bilder, omtaler og booke din egen vippetime! 

Om du har noe spørsmål om vippene mine eller lignende, så gjerne spør, så skal jeg svare etter beste evne. En stor fordel hos Bella er at hun ikke har skyhøye priser nettopp fordi hun er ny og bruker god tid. Du forlater ikke lokalet der før hun selv er fornøyd, for å si det slik! Jeg ønsker dere en fortsatt fin torsdag, skal hoppe tilbake i senga og høre regne utenfor mens OITNB går på skjermen ♥♥♥♥♥♥

// behandlingen er IKKE sponset. Dette innlegget er kun noe jeg selv ønsker å skrive, fordi hun er så flink som hun er!

1 Kommentar

Lilli

30.06.2016 kl. 16:42
Så fine vipper (:

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits