reiseklar

  • 29.06.2016 kl.16:43

Hei!

Merker at jeg begynner å bli reiseklar nå, og for en deilig følelse det er! Reiser jo allerede på lørdag til San Fransisco, og deretter roadtrip to uker med familien rundt om i California, og som jeg gleder meg. Er jo allerede blitt to år siden sist jeg var i California, og det blir deilig å komme tilbake til to av favorittbyene mine, Los Angeles og Las Vegas. 

Kofferten begynner å bli fylt opp med deilige sommerklær i forskjellige farger, bikinier og alt annet som trengs for én to ukers tur til solfylte California. Tenkte å vise dere noe av det som absolutt må være med på tur. Dersom det er noe dere ønsker å se fra turen min, slik som vlogs eller andre ting så skrik ut! ♥


Skal selvfølgelig ha med favorittbikinien min fra To Die for Swimwear! Direktelink her.


Betakaroten fra Good For Me skal også være med på reisen. Har ikke prøvd denne så lenge, og foreløpig har det bare vært regn her hjemme. Men dersom dere ønsker en oppdatering på om denne funker, så si i fra, så skal jeg skrive om det! Direktelink her.


Moroccan Oil, trenger jeg å si mer? 


GoPro blir med på reisen, naturligvis. Elsker dette kameraet, og det er min faste følgesvenn. Ikke bare at det tar superkule bilder, men kvaliteten blir også kjempe bra! Virkelig å anbefale. Bare å glede seg til masse kule bilder langs California highway!

Hva er deres sommerferie planer? 

// Ingen av produktene er sponset

4 Kommentarer

Peonpiken

29.06.2016 kl. 17:10
Ha en fantastisk tur! :)

SiljesWorld

29.06.2016 kl. 17:26
Ha en fin reise :D Kos deg enormt mye <3

Maren

29.06.2016 kl. 17:49
Oj så heldig du er, hadde ikke sakt nei til en slik tur jeg heller:). Vi vil se allt fra denne turen:). Kos deg masse og kom med oppdateringer til oss da:). God tur:):)

Conny Helén Lamøy

29.06.2016 kl. 20:07
Man kan vel si at jeg ble en smule misunnelig nå, ja.. håper du får en fantastisk tur, får opplevd masse og koser deg med familien :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits