welcome back

  • 23.06.2016 kl.16:14

Oi, wow.

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte med å fortelle hvorfor jeg har vært borte, selv om det ikke finnes noen god grunn til det. Jeg sluttet rett og slett fordi jeg hadde null motivasjon til å prioritere dette. Skulle fullføre mitt siste halvår på videregående skole, som nå ble ferdig for én uke siden. Hadde en russetid å konsentrere meg om, og å klare å overleve, noe jeg gjorde, yes. Med andre ord, ganske mye som har skjedd siden sist. 

Processed with VSCO with f2 preset
Men nå feirer jeg sommerferie med vitnemål liggende på kjøkkenbordet nede og har det egentlig veldig greit. Veldig glad for å ha fullført skolen, bestått på alle eksamener og livet smiler om dagen. Jeg har bestemt meg for å komme tilbake til blogg, fordi jeg rett og slett har savnet det. Virkelig. Har savnet å ha ett sted der jeg kan si akkurat hva jeg vil når jeg føler for det. Tror ikke det blir sju innlegg om dagen og video én gang i uken, men jeg skal hvert fall være her og være tilgjengelig for noe jeg har savnet å gjøre. 

Processed with VSCO with f2 preset
Foreløpig er det bare jobb for meg om dagen, men reiser på ferie neste lørdag. Dette er det eneste jeg har søkt fri for fra jobben, med andre ord blir det mye jobbing på meg i ferien, men altså, hvem ønsker ikke å tjene penger? Jeg reiser til mine favorittbyer i hele verden, Los Angeles og Las Vegas, og ser frem til å ta med dere på reisen!

Håper alt står bra til med dere også! Vi snakkes senere

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits